Zakelijke projecten

 


Brink Montage plaatst liften in bestaande bouw en nieuwbouw en transformeert lege liftschachten in een technisch verantwoord eindproduct. Naast het 'echte werk' onderhoudt Brink Montage ook de contacten met woningverhuurbedrijven en bouwondernemingen.Opdrachtgevers
Woningstichting De Wieren
Heijmans Bouw
Kamminga Makelaars
Bouwbedrijf De Jong
Vuurboom BouwBAM Bouw
Van Wijnen Bouw
SHP Bouw
Brands Bouw
Benus BouwProjectfoto's
Lift klaar voor lossen
Voedingskast met liftmotor
 
Besturingskast
Hoofdschakelaar
 
Machinekamer met besturingskast
Liftmotor
 
Machinekamer met liftmotor
Takels en uitlijning
 
Onderaanzicht van de liftschacht
Bovenaanzicht van de liftschacht
 
Bovenkant lift met deurbesturing
RVS schachtdeuren
 
Binnenzijde van de lift, gebruiksklaar
 De Wieren

Woningstichting De Wieren

www.dewieren.nlOpdrachtgever:
Woningstichting De Wieren richt zich op huisvesting voor mensen met een beperking en instellingen voor opvang en begeleiding. Het bieden van woonproducten voor jongeren en ouderen vormt daarbij de kernactiviteit.

Opdracht:
4 liften van 6 stopplaatsen, 2 liften van 13 stopplaatsen (type: allen: Schindler 3300; 1125 kg, 13-persoons) installeren in een woningcomplex in Sneek.

Heijmans Bouw

Heijmans Bouw

www.heijmans.nlOpdrachtgever:
Heijmans Bouw is een onderdeel van Heijmans NV. De divisie Bouw richt zich op het realiseren van huisvesting, inclusief onderhoud en service, in alle segmenten van de markt. De activiteiten omvatten zowel nieuwbouw op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw als het herstel en de verbouw c.q. renovatie van woningen, winkels en kantoren. Daarnaast is expertise aanwezig ten aanzien van de (ver)bouw van scholen, zorginstellingen en luchthavens.

Opdracht:
1 (13-persoons) lift (type: Schindler 3300; 1125 kg) van 4 stopplaatsen en tegenoverliggende toegangen installeren in een appartementencomplex in Meppel.

Kamminga Makelaars

Kamminga Makelaars

www.meeus.comOpdrachtgever:
Kamminga Makelaars is onderdeel van Mees. Met 2700 medewerkers verdeeld over 125 vestigingen richt Mees zich op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van verzekeringen, hypotheken en onroerend goed!

Opdracht:
1 (8/9-persoons) ombouw (= oude lift eruit, nieuwe lift in bestaande liftschacht inbouwen; type: Schindler 6200; 800 kg) van 7 stopplaatsen installeren in een appartementencomplex in Groningen.

Bouwbedrijf De JongOpdrachtgever:
Bouwbedrijf De Jong bouwt o.a. kantoorpanden.

Opdracht:
1 (13-persoons) lift (type: Schindler 3300; 1125 kg) van 5 stopplaatsen installeren in een kantoorgebouw in Drachten.